Vintage Vedette

Vintage verlichting op maat

Annuleringsbeleid

Vooraf aan de bestelling bieden we de mogelijkheid om producten in het echt te bekijken bij een studiobezoek op afspraak of een filmpje en foto’s via Whatsapp. Dit om te voorkomen dat je iets bestelt dat toch niet helemaal je smaak is, of wellicht niet past. Ook specifieke maten zijn op te vragen vooraf aan je aankoop.

Let Op! Onze producten zijn maatwerk en handwerk. Blijkt na levering dat het aangekochte artikel toch niet past of je stijl niet is? Dan is retourneren geen probleem, maar brengen wij een kleine vergoeding in rekening van 10% van de aankoopsom. Dit bedrag wordt ingehouden op de terugbetaling van de aankoopsom.

Annulering aanmelden
Een retour moet binnen de 14 dagen zichtperiode worden aangemeld door middel van een Whatsapp via 06-27968580 of een email aan info@vintagevedette.nl met opgaaf van reden.

Verpakking
De producten dienen vervolgens binnen 14 dagen, in de originele verpakking te worden terug gezonden, met 5 cm stootzone aan proppen kranten rondom de producten zodat deze elkaar en de randen van de doos niet aanraken bij transport. Het retouradres communiceren we met je wanneer de retour bij ons is aangemeld via Whatsapp of e-mail.

Verzending
Het pakket dient te worden verzonden met PostNL binnen Nederland of DHL vanuit België. Het verzendbewijs dien je te bewaren als bewijs. De kosten van het retour sturen zijn voor de klant.

Afhandeling
Wanneer wij het pakket retour ontvangen beoordelen we de retour en geven we een update over het vervolg. Vintage Vedette® behoudt het recht om een retour na schade te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

Wanneer de retour aan de voorwaarden voldoet zal het bedrag minus de 10% van de aankoopsom binnen 14 dagen uitbetaald worden via een bankoverschrijving.

Heb je vragen over annuleren?

Stuur ons een e-mail of Whatsapp op 06-27968580.