0
Je winkelwagen

Onze collectie elektra onderdelen

We kiezen voor de beste kwaliteit elektra onderdelen. Onze lampen zijn samengesteld van hoogwaardige onderdelen zoals zware kwailteit metaal dat dikker is dan wandkappen en plafondkappen die je vindt in bouwmarkten. Ook zijn onze metalen onderdelen dubbel gespoten, vermessingd, verkoperd of verchroomd. Hierdoor blijft de laag over het metaal in een mooie staat, ook op de lange termijn.

Onze metalen plafondkappen en wandkappen

In onze collectie vind je luxe plafondkappen en wandkappen. De ophanging gaat via een metalen beugel. De kap valt hier overheen en je zet deze vast met een schroefje. Dit zorgt er voor dat onze kappen géén uitsparing hebben waar ze zwakker kunnen worden of los kunnen komen. Diameter 12 cm.

Onze porseleinen plafondkappen

Sinds 2023 in onze collectie: porseleinen plafondkappen. Unieke plafondkappen die geglazuurd zijn, waardoor ze een diepe en frisse kleur hebben. Ideaal als je een klassieke look wilt met wit, en een speelse look met de kleuren roze, zachtgroen en blauw. De ophanging gaat via drie schroeven. Diameter van deze kap is 10,5 cm.

Onze fittingen

Onze fittingen worden allemaal geleverd met luxe trekontlasting. De witte en zwarte variant zijn gemaakt van pvc en hebben ook een wit of zwart metalen trekontlaster (afwezig op de foto.) De messing, koperen en chromen fitting zijn gemaakt van metaal met een dubbele laag messing, koper of chroom.

Onze snoeren

We gebruiken gekleurd lampensnoer dat wordt gemaakt van hoge kwaliteit garen en pvc in Italië. Unieke snoeren van een geweldige kwaliteit. De snoeren blijven soepel, van een heldere kleur en voldoen aan alle Europese veilgheidsnormen.
Standaard zit er een snoer van 1 meter lengte bij een hanglamp. Wil je een langer snoer? Dan geldt er een prijstoeslag van 5 euro per meter.

Onze collectie lampsnoeren bestaat uit kleuren die perfect gecombineerd kunnen worden met de kleuren van vintage glazen lampenkappen. Zo kun je de beste keuze maken.