Vintage Vedette

Vintage verlichting op maat

Onze collectie elektra onderdelen

We kiezen voor de beste kwaliteit elektra onderdelen. Onze lampen zijn samengesteld van hoogwaardige onderdelen zoals zware kwailteit metaal dat dikker is dan wandkappen en plafondkappen die je vindt in bouwmarkten. Ook zijn onze metalen onderdelen dubbel gespoten, vermessingd, verkoperd of verchroomd. Hierdoor blijft de laag over het metaal in een mooie staat, ook op de lange termijn.

Onze plafondkappen en wandkappen

In onze collectie vind je luxe plafondkappen en wandkappen. De ophanging gaat via een metalen beugel. De kap valt hier overheen en je zet deze vast met een schroefje. Dit zorgt er voor dat onze kappen géén uitsparing hebben waar ze zwakker kunnen worden of los kunnen komen.

Onze fittingen

Onze fittingen worden allemaal geleverd met luxe trekontlasting. De witte en zwarte variant zijn gemaakt van pvc. De messing, koperen en chromen fitting zijn gemaakt van metaal met een dubbele laag messing, koper of chroom.

Onze snoeren

We gebruiken gekleurd lampensnoer dat wordt gemaakt van hoge kwaliteit garen en pvc in Italië. Unieke snoeren van een geweldige kwaliteit. De snoeren blijven soepel en van een heldere kleur.
Standaard zit er een snoer van 1,25 meter lengte bij een hanglamp. Wil je een langer snoer? Dan geldt er een prijstoeslag van 5 euro per meter.