0
Je winkelwagen

Onze gekleurde lampsnoeren

Bij bijna al onze lampen kun je kiezen voor gekleurde snoeren! Hier een overzicht van alle soorten gekleurd lampensnoer in onze collectie. Onze snoeren worden gemaakt van hoge kwaliteit garen en pvc in Bella Italia. Unieke snoeren van een geweldige kwaliteit. De snoeren blijven soepel, verkleuren niet en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Bekijk onze collectie gekleurd lampensnoer

Onze collectie lampsnoeren bestaat uit kleuren die perfect gecombineerd kunnen worden met de kleuren van vintage glazen lampenkappen. Zo kun je de beste keuze maken.

Snoeren van hoge kwaliteit

Van het industriële proces achter de PVC-kabels tot het fijne werk van maatwerk dat in de voering van textiel gaat, elk onderdeel van onze collectie gekleurd lampensnoer is gemaakt in Europa. Inclusief het ontwerp natuurlijk. De kabelspecificaties zijn volledig in overeenstemming met strikte HAR- en UL-voorschriften. Onze leverancier controleert de kwaliteit van de snoeren voortdurend en houdt deze consequent up-to-date. De stof die voor de afwerking wordt gebruikt, wordt geleverd in unieke kleurtinten van de beste Europese leveranciers. Wij zijn op bezoek geweest in de fabriek om de werkomstandigheden te bekijken en we kunnen zeggen dat we volledig achter het aanbieden van dit mooie product staan.

Het PVC-snoer is geproduceerd op basis van een speciale formule die de flexibiliteit maximaliseert en uitstulpingen zoveel mogelijk voorkomt. Voor de collectie gekleurd lampensnoer voor lampen hebben we gekozen voor de stof rayon. Deze blijft op de lange termijn schoon en strak en verkleurt niet.

Met deze prachtige collectie kun jij zelf je eigen hanglamp samenstellen! Kies een gekleurd snoer en combineer deze met toffe vintage lampenkappen. Kies alleen nog een plafondkap en fitting en jouw hanglamp is helemaal klaar!