Onze collectie gekleurde snoeren voor lampen

Gekleurde snoeren voor lampen combineer je in het Mix en Match menu tot jouw ideale hanglamp! Hier een overzicht van alle soorten gekleurd lampensnoer in onze collectie. Onze snoeren worden gemaakt van hoge kwaliteit garen en pvc in Italië. Unieke snoeren van een geweldige kwaliteit. De snoeren blijven soepel en van een heldere kleur.

Van het industriële proces achter de PVC-kabels tot het fijne werk van maatwerk dat in de voering van textiel gaat, elk onderdeel van de collectie is Made in Italy. Inclusief het ontwerp natuurlijk!

De kabelspecificaties zijn volledig in overeenstemming met de strikte HAR- en UL-voorschriften. De snoeren worden voortdurend gecontroleerd en consequent up-to-date gehouden. De stof die voor de afwerking wordt gebruikt, wordt geleverd in unieke kleurtinten van de beste Italiaanse leveranciers.

Het PVC-snoer is geproduceerd op basis van een speciale formule die de flexibiliteit maximaliseert en uitstulpingen voorkomt. De collectie gekleurde snoeren voor lampen bestaat uit verschillende stoffen, van polyester tot linnen en katoen, gecombineerd met verschillende texturen en exclusieve en gepatenteerde ontwerpen.

Met deze prachtige collectie kun jij zelf je eigen hanglamp samenstellen! Kies een gekleurd snoer en combineer deze met toffe vintage lampenkappen. Kies alleen nog een plafondkap en fitting en jouw hanglamp is helemaal klaar!