Maatwerk

Bij Vintage Vedette leveren we maatwerk vintage verlichting. Is jouw gewenste vintage lamp niet beschikbaar, wil je een vintage hanglamp met meerdere lampenkappen samenstellen of heb je een speciaal verzoek, dan is maatwerk een optie!
Er zijn ontzettend veel opties mogelijk. Denk aan ronde, vierkante of rechthoekige plafondkappen met 2,3,4,5,6 en meer lichtpunten. Bepaal hier je eigen kleur snoeren en fittingen en kies uit de beschikbare vintage lampenkappen.
Naast onze vintage lampen en vintage lampenkappen die we op de webshop hebben staan is het mogelijk om maatwerk verlichting te bestellen. Dit kan voor zowel particulieren als bedrijven.

Verlichting voor particulieren

Wil je iets anders dan je op de webshop hebt gezien? Bijvoorbeeld een vintage lamp voor boven de eettafel? Of een lamp die geschikt is voor in een vide met extra lange snoeren? Of een ronde plafondlamp met 9 lampen uit 1 elektrapunt?
Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw favoriete kleur nog niet beschikbaar is in ons assortiment. Geen enkel probleem. Stuur hiervoor een mail naar info@vintagevedette.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Vintage verlichting voor bedrijven

De mogelijkheden met vintage en vintage verlichting zijn eindeloos. Heb je een leuke kapsalon die je uniek wilt inrichten met mooie lampen? Een restaurant waar je sfeervolle verlichting wilt hebben? Of bijvoorbeeld een kantoor waar je medewerkers een beetje vergrijzen door de donkere dagen en wil je de energie weer opkrikken door een unieke en gezellige inrichting? Dat kan!
Bij Gastenverblijf De Uilaard in Deventer hebben wij mooie producten mogen leveren:


Vintage Vedette werkt voor zakelijke leveringen samen met een interieurarchitect. We leveren maatwerk vintage verlichting aan kantoren, winkels en horeca. Stuur hiervoor een mail naar info@vintagevedette.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.