Vintage Vedette

Vintage verlichting op maat

Maatwerk vintage verlichting & Projectinrichting

Bij Vintage Vedette leveren we naast onze standaard vintage lampen op de webshop, ook maatwerk vintage verlichting. Wil je een vintage hanglamp met meerdere lampenkappen samenstellen of heb je een speciaal verzoek, dan is maatwerk een optie!

Er is ontzettend veel mogelijk. We krijgen regelmatig de volgende maatwerk verzoeken:

  • Vintage hanglamp zonder plafondkap met aan het einde van het snoer een stekker
  • Een specifieke kleur snoer die we niet standaard in onze collectie aanbieden
  • Hanglamp met 6 lichtpunten en vierkante plafondkap
  • Wandlamp met schakelaar op de armatuur
  • Tafellamp met snoer en stekker, maar zonder schakelaar
  • Hanglamp met 3 lichtpunten en rechthoekige plafondkap
  • Etc.

Bij alle opties bepaal je zelf de kleur snoeren en fittingen. Je kunt kiezen uit de beschikbare vintage lampenkappen die te zien zijn in onze categorie vintage hanglampen in de webshop.
Bestellen van maatwerk verlichting kan voor particulieren en bedrijven. Een maatwerk lamp samenstellen kan zowel vanachter je laptop of telefoon, als bij ons in de studio in Zundert. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen in onze studio? Dan kunnen we filmpjes maken van (een) gewenste combinatie(s) en deze naar je sturen via whatsapp. Ons WhatsApp nummer is 06-27968580.

Vintage verlichting voor particulieren

Wil je iets anders dan je op de webshop hebt gezien? Bijvoorbeeld een vintage lamp voor boven de eettafel? Of een lamp die geschikt is voor in een vide met extra lange snoeren? Of een ronde plafondlamp met 9 lampen uit 1 elektrapunt?
Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw favoriete kleur snoer nog niet beschikbaar is in ons assortiment. Geen enkel probleem. Stuur hiervoor een WhatsApp naar 06-27968580. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vintage verlichting voor bedrijven

De mogelijkheden met vintage verlichting zijn eindeloos. Heb je een leuke kapsalon die je uniek wilt inrichten met mooie lampen? Zoek je unieke horeca verlichting voor een restaurant waar je sfeervolle verlichting wilt hebben? Of bijvoorbeeld een kantoor waar je medewerkers een beetje vergrijzen door de donkere dagen en wil je de energie weer opkrikken door een unieke en gezellige inrichting? Dat kan!

We leveren maatwerk vintage verlichting aan kantoren, winkels, hotels en horeca. Stuur hiervoor een mail naar info@vintagevedette.nl of WhatsApp naar 06-27968580 We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Bij Gastenverblijf De Uilaard in Deventer hebben wij mooie producten mogen leveren:


Bij Amstel 1 in Amsterdam hangen 12 stuks vintage hanglampen van Vintage Vedette: