Vintage Vedette

Vintage verlichting op maat

Maatwerk vintage verlichting

Bij Vintage Vedette leveren we naast onze standaard vintage lampen ook maatwerk vintage verlichting. Wil je een vintage hanglamp met meerdere lampenkappen samenstellen of heb je een speciaal verzoek, dan is maatwerk een optie!

Er is ontzettend veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hanglamp met 6 lichtpunten en vierkante plafondkap
  • Wandlamp met snoer, schakelaar en stekker
  • Tafellamp met snoer, schakelaar en stekker
  • Hanglamp met 3 lichtpunten en rechthoekige plafondkap

Bij alle opties bepaal je zelf de kleur snoeren en fittingen en kun je kiezen uit de beschikbare vintage lampenkappen in de webshop.
Bestellen van maatwerk verlichting kan voor particulieren en bedrijven. Een maatwerk lamp samenstellen kan zowel vanachter je laptop of telefoon, als bij ons in de studio in Zundert. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om langs te komen in onze studio? Dan kunnen we filmpjes maken van (een) gewenste combinatie(s) en deze naar je sturen via whatsapp.

Vintage verlichting voor particulieren

Wil je iets anders dan je op de webshop hebt gezien? Bijvoorbeeld een vintage lamp voor boven de eettafel? Of een lamp die geschikt is voor in een vide met extra lange snoeren? Of een ronde plafondlamp met 9 lampen uit 1 elektrapunt?
Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw favoriete kleur snoer nog niet beschikbaar is in ons assortiment. Geen enkel probleem. Stuur hiervoor een mail naar info@vintagevedette.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vintage verlichting voor bedrijven

De mogelijkheden met vintage verlichting zijn eindeloos. Heb je een leuke kapsalon die je uniek wilt inrichten met mooie lampen? Een restaurant waar je sfeervolle verlichting wilt hebben? Of bijvoorbeeld een kantoor waar je medewerkers een beetje vergrijzen door de donkere dagen en wil je de energie weer opkrikken door een unieke en gezellige inrichting? Dat kan!

Voor zakelijke leveringen werken we samen met een interieurarchitect. We leveren maatwerk vintage verlichting aan kantoren, winkels, hotels en horeca. Stuur hiervoor een mail naar info@vintagevedette.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Bij Gastenverblijf De Uilaard in Deventer hebben wij mooie producten mogen leveren: