0
Je winkelwagen

Retourbeleid

Vooraf aan de bestelling bieden we de mogelijkheid om producten in het echt te bekijken bij een studiobezoek op afspraak of een filmpje en foto’s via Whatsapp. Dit om te voorkomen dat je iets bestelt dat toch niet helemaal je smaak is, of wellicht niet past. Ook specifieke maten zijn op te vragen vooraf aan je aankoop.

Let Op! Onze producten zijn maatwerk en handwerk

Omdat Vintage Vedette lampen door onszelf gemaakt worden en dit in veel gevallen maatwerk is, willen we je vragen van tevoren goed maten op te meten en na te denken over je wensen. We willen graag dat je een weloverwogen keuze kunt maken zodat je tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden we altijd vóóraf aan je aankoop de optie om via Whatsapp al je vragen te stellen en een filmpje te ontvangen van je gewenste lamp gecombineerd met maatwerk onderdelen.
Blijkt na levering dat het aangekochte artikel toch niet past, geschikt is of je stijl niet is? Dan is retourneren geen probleem, maar brengen wij een kleine maatwerkvergoeding in rekening van 10% van de aankoopsom. Dit bedrag wordt ingehouden op de terugbetaling van de aankoopsom.

Retour aanmelden
Een retour moet binnen de 14 dagen zichtperiode worden aangemeld door middel van een Whatsapp via 06-27968580 of een email aan info@vintagevedette.nl met opgaaf van reden.

Retour verpakking
De producten dienen vervolgens binnen 14 dagen, in de originele verpakking te worden terug gezonden, met 5 cm stootzone aan proppen kranten rondom de producten zodat deze elkaar en de randen van de doos niet aanraken bij transport.

Retour verzending
Het pakket dient te worden verzonden met PostNL. Het verzendbewijs dien je te bewaren als bewijs. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Retouradres
Vintage Vedette
Vincent van Goghstraat 3
4881CD Zundert

Afhandeling van de retour
Wanneer wij het pakket retour ontvangen beoordelen we de retour en geven we een update over het vervolg. Vintage Vedette® behoudt het recht om een retour na schade te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

Wanneer de retour aan de voorwaarden voldoet zal het bedrag minus de 10% van de aankoopsom binnen 14 dagen uitbetaald worden via een bankoverschrijving.

Heb je vragen over retourneren?

Stuur ons een e-mail of Whatsapp op 06-27968580.