0
Je winkelwagen

Unieke projectverlichting

Bij Vintage Vedette leveren we ook lampen voor projectverlichting. Een sfeervol restaurant, een inspirerende werkplek of een luxe hotellobby, onze unieke collectie vintage en retro verlichting brengt een unieke sfeer voor elk project.
Wanneer je echt op zoek bent naar een warme sfeer, bijzondere look en exclusieve uitstraling, dan kunnen wij je helpen. Met een groot netwerk aan Europese leveranciers kunnen we snel en effectief handelen bij grote vraag.

Bij Amstel 1 in Amsterdam hangen 12 stuks vintage hanglampen van Vintage Vedette:

Waarom projectverlichting van Vintage Vedette?

 • Zeldzame kwaliteit: Niks is mooier dan de luxe en stijlvolle uitstraling van originele vintage en art deco lampenkappen van glas. We selecteren onze collectie op de hoogste kwaliteit, zowel van onze originele vintage en art deco kappen, als onze retro kappen.
 • Flexibiliteit: We bieden flexibiliteit in aantallen, van enkele unieke vintage stukken tot grote oplages van retro lampen voor uitgebreide projecten.
 • Ervaring: Met onze ervaring kunnen we zowel kleine boetiekjes als grote commerciële ruimtes voorzien van de perfecte verlichting, afgestemd op specifieke behoeften en wensen.
 • Maatwerk: Met onze maatwerk opties bieden we oneindige mogelijkheden door het aanbieden van meer dan 200 verschillende kleuren snoer, fittingen en plafondkappen van metaal of porselein en armaturen voor 1 tot wel 9 lampen bij elkaar.
 • Studio: We stellen onze lampen in eigen beheer samen. Hierdoor hebben we een hoge controle over de kwaliteit en een hoge efficiency.
 • Persoonlijk contact met korte lijnen: We zijn geen grote logge organisatie en kunnen snel reageren en handelen. Middels ons Whatsapp nummer bieden we altijd de mogelijkheid om contact op te nemen.

Mogelijkheden project verlichting

Ruime keuze vintage en retro lampen

Wat je ziet op de webshop is een enkel een kleine selectie uit de mogelijkheden die we voor onze zakelijke klanten bieden. Onze webshop toont de beschikbare vintage lampenkappen die te zien zijn in onze categorie vintage hanglampen. Naast wat op de webshop staat hebben we vaak ook nog voorraad die we nog niet online hebben staan. Onze mogelijkheden met retro lampen zijn eindeloos, deze kunnen we bestellen bij onze leveranciers in grote aantallen.

Onze afnemers voor verlichting van projecten

We leveren maatwerk vintage en retro verlichting (ook in grote partijen) voor unieke:

 • Winkelverlichting
 • Projectinrichting van B&B’s
 • Horeca verlichting zoals restaurants en koffiezaakjes
 • Hotel verlichting
 • Kantoorverlichting

Stuur hiervoor een mail naar info@vintagevedette.nl of WhatsApp naar 06-27968580. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Bij B&B Gastenverblijf De Uilaard in Deventer hebben wij mooie verlichting mogen leveren: