Vintage leverancier – consignatiebasis

Op zoek naar een vintage leverancier?

Ik weet als ‘oud’ shop eigenaresse als geen ander hoe lastig het is om de tijd te verdelen tussen het runnen van je shop, inkoop, marketing en administratie. De inkoop van vintage, kost tijd. Tijd die je vaak niet echt hebt als ondernemer. Hoe fijn zou het zijn als je een inkoper op pad kan sturen die voor jou geschikte items gaat vinden, passend bij je shop en je doelgroep? Maar nu koop je de vintage niet in, maar verkoop je op basis van consignatie.

Een leverancier met ervaring

Met 8 jaar inkoopervaring bied ik mijn Vintage Vedette items aan op basis van consignatie. Je kunt mij zien als jouw persoonlijke vintage hunter voor je shop! Voor concept stores, vintage winkels en koffiebars en alle leuke plekken die wel wat meer vintage kunnen gebruiken 😉

Voordelen van Vintage Vedette als leverancier

Je hebt op deze manier een toffe, milieubewuste aanvulling op je huidige shop assortiment met vintage woonaccessoires in een wereld waarin hergebruik steeds meer een trend is en steeds belangrijker wordt voor de consument.

Je kunt je klant prachtige vintage items aanbieden en tegelijkertijd, zonder dat het je veel tijd kost, extra omzet genereren. De gehele handling van inkoop tot verkoopklaar maken neem ik op me.

Raakt de voorraad op dan kun je mij makkelijk berichten en ga ik op zoek naar nieuwe vintage items. Hierbij houd ik de gewenste stijl in gedachten om passend assortiment te vinden. Je loopt als wederverkoper geen risico omdat je geen voorraad inkoopt. Dit scheelt voorraadinvesteringen en je hebt geen minimaal afnamebedrag. Zie je dat een bepaald artikel erg gewild is bij jouw klantenkring dan zal ik voor jou op zoek gaan naar meer soortgelijke items. Zo kun je de samenwerking met mij vormgeven zoals gewenst is.

Hier vind je een overzicht van de huidige verkooppunten van Vintage Vedette

Een vintage leverancier op consignatiebasis, heb je interesse?

Wil je meer informatie en samenwerkingsvoorwaarden ontvangen?
Voer dan hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!