Vintage Vedette is terug!

Vintage Vedette

Het is zover, mijn allereerste blog als Vintage Vedette! Velen van jullie kennen mij wellicht van de vintage winkel Vintage Vedette in Breda. Daar verkocht ik 3 jaar lang de leukste vintage kleding, vintage meubels en vintage woonaccessoires. Omdat vintage bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan besloot ik dit jaar om mijn passie voor vintage uit te breiden, daarom is Vintage Vedette in een nieuw jasje gestoken.

Met VintageVedette.nl wil ik mijn kennis en ervaring in de vintage wereld met jullie delen. Op het gebied van vintage wonen en vintage leven. Vintage Vedette online is de plek waar jij informatie kunt vinden over de meest uiteenlopende vintage onderwerpen. Je kunt hier terecht voor artikelen over vintage in de breedste zin van het woord, de leukste vintage online shops en tofste vintage offline shops, vintage interieurinspiratie vanuit mijn eigen huisje, de leukste vintage markten op een rij en de gaafste vintage ontwerpers!

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de categorie DIY en Lifestyle waar ik je laat zien hoe je het beste een vintage krukje kunt stofferen, natuurlijk kunt verven met avocado of hoe je nu het beste een westgermany vaas kunt herkennen!

Kortom dit is een plek waar je je ogen uitkijkt en heerlijk allerlei informatie en kennis kunt opdoen. Ik wens je veel leesplezier toe en hoop dat ik je kan inspireren op allerlei vintage vlakken.

Liefs,

Steef

Vintage Vedette Logo

Geef een reactie...