Vintage Vedette is terug!

Vintage Vedette

Het is zover, mijn allereerste blog als Vintage Vedette! Velen van jullie kennen mij wellicht van de vintage winkel Vintage Vedette in Breda. Daar verkocht ik 3 jaar lang de leukste vintage kleding, vintage meubels en vintage woonaccessoires. Omdat vintage bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan besloot ik dit jaar om mijn passie voor vintage uit te breiden, daarom is Vintage Vedette in een nieuw jasje gestoken.

Het ontstaan

Vintage Vedette is in 2013 ontstaan vanuit een liefde en passie voor het op zoek gaan naar de mooiste vintage. De jacht, de zoektocht, het sprongetje dat mijn hart maakt als ik iets moois vind. Dat is waar ik gelukkig van word en waar ik anderen gelukkig mee kan maken door mooie spullen voor jullie te zoeken. Hoe gaaf is dat?

Het begon allemaal in 2013, heel klein, met een webshop in vintage kleding. Ik kocht vintage kleding die ik repareerde, waste en streek. Ik maakte foto’s met de kleding aan en gebruikte een zelfontspanner in mijn kleine appartement in Breda. Hier en daar trok ik een model van de straat

Met VintageVedette.nl wil ik mijn kennis en ervaring in de vintage wereld met jullie delen. Op het gebied van vintage wonen en vintage leven. Vintage Vedette online is de plek waar jij informatie kunt vinden over de meest uiteenlopende vintage onderwerpen. Je kunt hier terecht voor artikelen over vintage in de breedste zin van het woord, vintage interieurinspiratie vanuit mijn eigen huisje, de beste vintage markten de mooiste vintage hanglampen!

Wat kun je hier allemaal vinden?

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op mijn vintage interieur blog waar ik je laat zien hoe je het beste een vintage krukje kunt stofferen, natuurlijk kunt verven met avocado of hoe je nu het beste een westgermany vaas kunt herkennen! Ben je op zoek naar mooie vintage hanglampen of vintage tafellampen, neem dan een kijkje in de webshop. De vintage hanglampen worden door mijzelf gemaakt en maatwerk is mogelijk. Jij kunt jouw eigen gewenste vintage hanglamp samenstellen. Je kiest een plafonkap, snoer, fitting en kapje en dan ga ik hem voor je maken! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: een vintage hanglamp zelf samenstellen.

Kortom, dit is een plek waar je je ogen uitkijkt en heerlijk allerlei informatie en kennis kunt opdoen. Ik wens je veel leesplezier toe en hoop dat ik je kan inspireren op allerlei vintage vlakken.

Liefs,

Steef

comtact vintage vedette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *