0
Je winkelwagen

5 redenen om voor vintage te kiezen

Waarom kiezen voor vintage verlichting? Bij Vintage Vedette zijn wij natuurlijk al hartstikke fan van oude unieke stukken. In ons eigen huis hebben we in elke leefruimte verschillende vintage lampen hangen en staan.

Creëer een uniek interieur


Met verlichting creëer je sfeer. En er is niets mooiers en uniekers dan sfeer in jouw interieur binnenhalen uit vervlogen tijden. Maar er zijn meer redenen om voor vintage verlichting te kiezen! We zetten er 5 voor je op een rijtje:

1. Uniek ontwerp: vintage verlichting heeft vaak een uniek en origineel ontwerp dat niet meer wordt geproduceerd. Dit kan een interessant en authentiek decoratief element toevoegen aan je interieur.

2. Kwaliteit: vintage verlichting is vaak handgemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap. Dit zorgt voor een item van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

3. Duurzaamheid: door hergebruik van materialen verminder je de impact op het milieu doordat er geen nieuwe productie nodig is.

4. Waarde: sommige vintage verlichting kan erg waardevol zijn vanwege de leeftijd, zeldzaamheid en kwaliteit. Dit kan een goede investering zijn voor de toekomst.

5. Uitstraling: vintage verlichting heeft vaak een tijdloze esthetiek die kan bijdragen aan de warmte en charme van een ruimte. De vintage verlichting creëert een look & feel, die terug gaat naar een bepaalde periode in de geschiedenis en een specifieke sfeer en karakter aan de ruimte geeft.

Verlichting als nieuw

Onze vintage verlichting is samengesteld met de hoogst mogelijke kwaliteit van armaturen en elektra onderdelen. We werken met Europese leveranciers waardoor al onze onderdelen een hoogwaardige kwaliteit bezitten. Dat zie je én dat voel je.

We gaan meerdere keren per jaar zelf op pad om de mooiste lampen, armaturen en kappen voor jou te verzamelen. Dat doen we door op zoek te gaan door heel Europa. Van Nederland tot Tsjechië, we speuren alle hoeken en gaten van deze bijzondere wereld voor je af. Zo helpen we jou aan een unieke, kwalitatieve, duurzame en mooie lamp!

.