Vintage Vedette

Vintage verlichting op maat

Hoe het werkt….

Ben jij de standaard lampen uit de winkel of de bouwmarkt een beetje zat? Denk je: “Ik wil zelf een lamp samenstellen”, maar heb je geen idee waar te beginnen? Zoek jij een unieke lamp naar eigen smaak en wens?

Hier in onze webshop heb je de mogelijkheid om jouw favoriete vintage lamp helemaal compleet samen te stellen. We hebben de leukste vintage lampenkappen, de mooiste luxe metalen wandkappen en plafondkappen, de tofste kleuren snoer en luxe fittingen. Top deze af met een mooie zuinige led-lamp en jouw complete vintage lamp is geboren!

Zelf een lamp samenstellen

Zelf een lamp samenstellen kan bij ons in een paar stappen. Op onze website werken we met verschillende categorieën: vintage hanglampen, vintage wandlampen, thabur lampen, vintage tafellampen, multilights en vintage plafondlampen. Op alle fotos is er gekozen voor een kleur snoer en fitting, maar wil jij iets anders? Dan kun je dat gemakkelijk wijzigen!

Bij de lampen die je kunt samenstellen zie je naast de fotos een Mix & Match selectiemodule. In deze module klik je per onderdeel jouw selectie aan. Sommige keuzes zijn hierin optioneel. Hier een screenshot:


Zoals je hierboven ziet zijn de plafondkap en led-lamp optioneel. Snoer en fitting dien je te kiezen (er staat een rood sterretje bij). Vervolgens voeg je de lamp toe aan je winkelwagen. Na het samenstellen worden onze vintage lampen gemonteerd geleverd. Zo ontwerp jij zelf vintage lampen in je interieur!

Zelf samenstellen in 5 stappen

1 . Kies jouw vintage lamp via de webshop.
2. Kies je plafondkap of wandkap.
3. Kies je snoer.
4. Kies je fitting.
5. Kies je led-lamp

Een vooraf samengestelde lamp uitkiezen

Naast de lampen die je zelf kunt samenstellen, zijn er ook lampen die we al voor jou hebben samengesteld. Dit gaat om lampenkappen of lampen die een andere bevestiging, armatuur of opbouw hebben en daarom niet geschikt zijn om zelf samen te stellen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij glas in lood lampen of kroonluchters.
Bij deze vintage lampen is er geen Mix & Match keuze module naast de foto’s.

Iets compleet anders willen

Zie je een vintage lamp waar je van denkt: ‘Geweldige lamp, maar in plaats van een hanglamp met plafondkap, zoek ik een lamp met 5 meter snoer omdat je hem via een haakje aan een houten balk wit hangen?’ Geen probleem. Maatwerk valt ook onder de opties. Stuur ons een berichtje en we kijken samen wat je wensen zijn.