Vintage Vedette

Vintage verlichting op maat

Mix & Match!

Ben jij de standaard lampen uit de winkel of de bouwmarkt een beetje zat? Denk je: “Ik wil zelf een lamp samenstellen”, maar heb je geen idee waar te beginnen? Zoek jij een unieke en zeldzame hanglamp helemaal naar jouw smaak en wens?
Hier in onze webshop heb je de mogelijkheid om jouw favoriete vintage lamp helemaal compleet samen te stellen. We hebben de leukste vintage lampenkappen, de mooiste luxe metalen plafondkappen, de tofste kleuren snoer en luxe fittingen. Top deze af met een mooie zuinige led-lamp en jouw complete vintage hanglamp is geboren!

Zelf een lamp samenstellen

Op onze website vind je losse vintage lampenkappen die je kunt combineren met een plafondkap, snoer, fitting en led-lamp. Dit doe je met de Mix en Match functie op de productpagina van de lampenkap zelf. Alle onderdelen zijn optioneel te selecteren. Na het samenstellen wordt de vintage lamp gemonteerd bij je thuis geleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om ook losse vintage lampenkappen aan te schaffen, mocht je thuis al een armatuur hebben. Dan selecteer je in alle stappen voor het samenstellen gewoon een kruisje.

Naast hanglampen hebben we ook vintage wandlampen en vintage plafondlampen. Bij deze vintage lampen is het ook mogelijk om te kiezen voor een snoer en/of led-lamp naar keuze. Deze snoeren hebben allemaal een stekker en een schakelaar.

Jouw vintage hanglamp in 5 stappen

  1. Kies jouw vintage lampenkap en open de productpagina. De Mix & Match module vind je naast de productfoto’s.
  2. Kies je plafondkap.
  3. Kies je snoer.
  4. Kies je fitting.
  5. Kies je ledlamp.